Kerek bawa kereta

Thursday, September 27, 2012

Salam semua,

Sejak pandai naik kereta sendiri ni, sampai rumah aje tak lama lepas tu tengok2 dah ada dalam kereta. Semua benda  nak buat dalam kereta. Makan & minum semua dalam kereta.













Masa ni tengah azan kat TV. Dia pun sama2 Allahu Akbar jugak.


Muka happy sebab dah tak takut bawa kereta. Papa tekan remote kereta dia dengan actionnya bawa kereta. Muka action giler. Maca dia yang bawa kereta. Dulu nak naik kereta pun menjerit2.


Malam tadi naik kereta siap berdiri. Kerek je muka. hehehe....dah lah tak pakai seat belt. Tengok muka Rizqin tu...

video


0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih komen kat sini...datang lagi...