G.I.V.E.A.W.A.Y mommy & baby moments. by mommycha

Thursday, November 28, 2013

Assalammualaikum...

mommy&baby moments.

G.I.V.E.A.W.A.Y
by

Mama Rizqin memang suka sangat baca setiap entry mommycha ni sebab dia suka buat lawak. Kalau baca entry dia kalau tak gelak depan pc sorang2 memang tak sah. Ada je ayat dia buat org tak kering gusi. Pandai bercerita.

Bagi menyokong mommycha..Rizqin pun nak join sekaki lah.




Gambar ni di ambil ketika Rizqin mula dapat kaki. First time menjejakkan kaki di Istana Alam Shah 
 dan inilah satu2nya gambar Rizqin kiss saya. Gambar Rizqin dengan saya memang tak banyak. Dia sangat2 susah nak tengok camera. 

Moment yg memang x boleh dilupakan.

Bagi yg nak join ini detailsnya :-

Theme:

  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

JOM JOIN RAMAI2.


3 comments:

Mommy_Cha said...

Hi mama rizqin :)
alahai tq join GA mommycha.
terharu tau tengok gambo anak kiss-kiss gini.
hewhewhew.
kita takde pon anak nak kiss-kiss.
bapaknye jek yang asik kiss omaknye.
erkkk!
muahahahaha :)
di kesempatan ni #macam tulis surat lak hehehehe
mommycha nak ucapkan insyallah kalo ade rezki boleh menang.
errr kemslm budak nomey tu eh.
babai dear :)

Mama Rizqin said...

tgh2 stress buat keja..baca komen mommy cha terus tergelak hahaha...

tq mommy cha....insya Allah nanti balik nak habaq kat Rizqin..mommy cha suka wat lawak kirim salam...

Petak Bunga said...

salam kenal.
good luck.

Post a Comment

Terima Kasih komen kat sini...datang lagi...