Obses dengan Toy Story,Kotak & Obimas

Monday, January 6, 2014

Salam semua...

Sudah lama tak update pasai perkembangan Rizqin terbaru. Sifat "M" mejelma..

Rizqin dah masuk 2 tahun 4 bulan.
Makin kurang makan.
Hari2 nak tengok Toy Story..celik mata smpi mata pejam balik.
Pernah kui 4 pagi baru tido..gara2 tgk toy story..
Sampai hafal karakter dlm citer tu...buzz,bullseye,woody..
Siap terikut2 dailog dlm citer tu.." no no no"
Dia alih bahasa jadi " jangan jangan jangan"
Suka tengok toy story sambil duduk dlm kotak..
Pernah sampai tertido dlm kotak..
Kunci umah pun sorok dlm kotak.




Pukul 3.39pagi makan sup ayam sambil tengok toy story...


Dia jugak obses dgn ultraman,spiderman, dan segala mak nenek man. Dia gelar watak2 ni semua sebagai gelarnya "OBIMAS"
Bila dia mandi, obimas pun kena mandi sama, dia makan obimas pun makan, dia gi nursery..obimas kena ikut sama..balik dari nursery..tangan obimas patah, kaki obimas patah. Hari minggu mintak obimas baru...tak dapat obimas raung2 , jerit smpi nak pecah gegendang telinga mama. Gitulah obsesnya dia dgn OBIMAS.


Dgn OBIMAS yg dah hilang kaki sebelah.


5 comments:

Fizah said...

comeynyaaa dia tido dlm kotak...heee

Mama Rizqin said...

hehehe..sampai tertido dalam kotak dok menahan mata tengok toy story..

Aty_Fared said...

heheh...tergelak tengok die siap tetido2 dalam kotak tu...

n O e s u h a i m i said...

kelakar tengok muka rizqin...hehehe

Mama Rizqin said...

noe : hehehe...dah ler mata besar...mana tak kelakarnya..nanti dia dah pandai bc blog ni...mesti dia malu punya..hehehe

Post a Comment

Terima Kasih komen kat sini...datang lagi...