Join Giveaway : {Sticky Post} Miniature Cute Watch GIVEAWAY!

Tuesday, April 9, 2013

{Sticky Post} Miniature Cute Watch GIVEAWAY! 

Akhir2 ni minat sangat nak join giveaway..saja suka2...penyertaan kali ni adalah Miniature Cute Watch GIVEAWAY!. Tuan punya giveaway adalah http://susunatursioca.blogspot.com...mari ramai2 join...

Syarat2nya adalah :-

 1. Follow blog susunatursioca.blogspot.com
-Done. First time jumpa blog ni..terus follow...mak follow bukan sbb nak join giveaway ni :-)tapi mak minat organizing blog...

2."Saya suka baca tentang susunatur tapi tak suka tulis cerita sendiri kerana segan nak share projek sendiri tapi suka idea2 orang & gambar2 yang di share. Boleh apply kat rumah sendiri.  Organizing saya ikut syok dan kepuasan diri sendiri. Janji mata tak semak & kepala tak berserabut.

3. Kerjaya : Engineer

4. Semua suka asal sahaja berkaitan dengan organizing...tapi paling suka pasai "Tips Merekabentuk Kabinet Dapur "

5. Dah promote dekat my blog list dekat side bar "organization blog"

6.Gambor organizing bilik Rizqin...link nya
http://rizqinhazim.blogspot.com/2013/04/join-giveaway-sticky-post-miniature.html


7. Blogger yang kena tag...Hapraq

Bagilah mama Rizqin menang kali ni hahahaha....pleaseeeee....

 

3 comments:

just azura! said...

good luck! :)

norlina jusoh said...

kemas dan teratur.. awsome!!
salam perkenalan dear

http://putihsalju123.blogspot.com/

Mama Rizqin said...

tq dear...salam perkenalan jugak

Post a Comment

Terima Kasih komen kat sini...datang lagi...