Kemas Rumah : Part 2 : Laundry Room.

Monday, May 20, 2013

Salam semua...

Ni tambahan aje kerja2 mengemas rumah selepas balik kerja semalam...

Walaupun dah dikemas still rasa tak cukup kemas...jadinya saya ubah balik kedudukan barang2 yg nampak tak sesuai dimata saya...

Nak buat macam laundry room Iheart Organization tu rasanya perlukan kos yang  tinggi. Cukuplah sekadar nampak kemas dan semangat nak me "laundry" di sini..hehehe






Saya sangkutkan tudung saji disini sebab buat masa ni tak jumpa lagi idea mana nak letak tudung saji ni.

After

Penyapu disorok sebelah besen mandi anak.

Ini adalah barang2 yg berjaya saya sorokkan...baldi, besen dan pencedok sampah


Letakkan alas kaki dilantai depan mesin basuh.


Saya sebenarnya teringin nak tengok cara orang2 yang duduk di apartment ni, share tentang diorg susun atur laundry room...kalau ada..sila tinggalkan link.

5 comments:

Fizah said...

ahaha..amaran di hujung entri tu...sila tinggal link utk apartmentians sekalian...kikiki...

apapun mmg a gud transformation mama rizqin dan tahniah utk usaha anda itu!! =D

Diana said...

Agree fizah..!

Support you mama rizqin..hehe

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

bunda tak pernah duduk apartment, flat pernah lah...tapi masa tu flat quarters, lagi pun tak banyak sangat barang2 rumah, anak2 baru 2 orang masih kecil2 lagi...

mama Rizqin said...

Tq Fizah, letih jugak nak mengemas rumah ni yer...time cuti panjang boleh lah...

Diana: tq for your support..berganda2 semangat ni...

Bunda : waalaikummusalam bonda...tq jengok blog saya...bonda tentu banyak experience bab2 kemas mengemas ni..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Terima Kasih komen kat sini...datang lagi...