Straw DIY

Sunday, December 14, 2014

Salam semua...

Mama Rizqin tak sempat2 nak update blog. Kesuntukkan masa...ni cuba update laju2..

Ingat lagi tak pasai post di bawah ni


http://rizqinhazim.blogspot.com/2014/02/diy-berus-cuci-straw-botol-air-anak.html

Bulan lepas, mama Rizqin terima whatsapp dari kawan2 yg mengatakan berus ni di buat dari Ba Alif Baa Yaa..

cerdo blanco-white pig bristles..

Masa beli tu tak terperasan pulak kat materials dibuat dari apa....



So mama Rizqin terus buang aje berus ni...tak pasai2 kena cari sabun Tanah liat Taharah...utk samak.
Kebetulan pulak baru 3 hari beli botol susu baru...takkan nak buang kan...samak ajelah botol tu...

Nak cari tanah liat kat Kuala Lumpur ni mana nak ada....umah melangit....

Boleh baca kat sini jugak..

http://www.matabulat.my/2014/12/gambar-berhati-hati-beli-barang-di-daiso-mrdiy-kedai-2-ringgit-dan-lain-lain.html

Maaf ler siapa2 yg dah terbeli tu akibat dari sharing saya sebelum ni...saya pun tak tahu ...
DIY pun dah discontinue item ni...maaf jugak sbb lambat update.

Harap lepas ni hati2 lah yer.....

Yg pasti..dah takut nak beli barang kat DIY terutama berus2 ni....







1 comments:

cik hani said...

takpe.. at least kita sharing jugak untuk elak kawan-kawan salah beli lagi.
thanks..

Post a Comment

Terima Kasih komen kat sini...datang lagi...